Derbyförlust för Öster

Publicerad 11 juni 2017
Jonathan Levi åkte ut i Östers derbyförlust mot IFK Värnamo. Foto: Per-Erik Sandebäck, Smålandsposten

Öster förlorade söndagens derby mot IFK Värnamo med 1–2. Gästerna gjorde matchens två första mål under första halvlek. Förre Österspelaren Pär Cederqvist satte det första målet och Melvin Frithzell gjorde 0–2 strax före paus.

I andra halvlek hade Öster mycket boll, men chanserna var lätträknade. Inhopparen Lars Fuhre reducerade i slutminuterna, men Värnamo fick med sig alla tre poängen från Myresjöhus Arena.

I slutminuterna glidtacklade Östers Jonathan Levi en motståndare. Domaren plockade upp det röda kortet. Det såg ut som ett ytterst tufft domslut. Nu lär Östers största stjärna missa minst en match till.