Annons

Derbytätt i division 4-fotbollen

Kronoberg • Publicerad 8 november 2017

Under onsdagen presenterade Smålands fotbollförbund serieförslag till division 4 och division 5 kommande säsong. Troligen är väldigt många av länslagen mycket nöjda med förslaget.

I division 4 södra kommer det att vimla av derbymatcher. De enda lagen som inte har sin hemvist i Kronoberg är Lindås/Långasjö och Rydaholm. Övriga lag är Alvesta, Hovshaga, Rejban, IFK Grimslöv/Västra Torsås, Lessebo, Slätthög, Växjö BK, Växjö Norra, Åryd och Åseda.

Annons

Ett par länslag har placerat i den västra serien. Där hittar vi Markaryd, Ljungby, Lagan och Guddarp tillsammans med lag från Jönköpings län.

I division 5-förslagen hittar vi länslag i tre olika serier. Alstermo blir enda länslag i sydöstra serien och i sydväst hittar vi Agunnaryd, Delary/Pjätteryd, Torpa och Strömsnäsbruk. Övriga lag föreslås spela i den södra serien. Det handlar om Furuby, Häradsbäck, Ingelstad, Konga, Liatorp/Eneryda, Moheda, Norrhult, Nöbbele, Tingsryd, Vederslöv/Dänningelanda, Vislanda och Växjö Boys.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons