Annons

Det är årets arbetsplats i Växjö

Publicerad 20 juni 2017
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfversson, Smålandsposten

För fjärde året i rad har årets arbetsplats i Växjö kommunkoncern utsetts. Vinnaren för 2016, som blev officiellt under tisdagen, är Kontaktcenter, som tar emot invånarnas och besökarnas frågor och synpunkter via bland annat telefon, e-post och sociala medier.

Juryn, bestående av bland annat HR-chef, kommunchef och ordföranden för KSOP, lyfter fram Kontaktcenters utveckling från starten, att de får medarbetare att växa och alltid sätter invånarna i fokus. För det tilldelas Kontaktcenter 30 000 kronor att spendera på en valfri aktivitet. Årets övriga nominerade företag var Arenaservice, Familjefrid Kronoberg, Kommunrehab, Lyckans höjd, Minnesotavägen 28 och Vikaholms förskola.

Här är hela motiveringen lyder: ”Kontaktcenter arbetar genomtänkt och kontinuerligt med förbättringsarbete och har nått mycket långt med att kartlägga arbetsplatsens processer. Medarbetarna visar ett stort engagemang för att utveckla verksamheten och har en tydlig verksamhetsplan med mål som tagits fram gemensamt. Målen följs upp flera gånger per vecka för att kunna säkerställa en hög servicegrad gentemot såväl Växjö kommuns invånare som kommunkoncernens medarbetare. Kontaktcenter är en arbetsplats där medarbetare får växa och känna arbetsglädje, och arbetsmiljöförbättringar ses som en naturlig del i förbättringsarbetet. Arbetsplatsen förespråkar olikheter och allas lika värde, och jobbar aktivt med mångfald, jämställdhet och värdegrundsfrågor.”

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons