Annons

Drömlägenheten blev verklighet

Sex våningar upp i en nybyggd bostadsrättslägenhet på området Vallen i Växjö. Här har egenföretagaren Anton Yngwe, 28 år, hittat sitt drömboende.
Den här texten är producerad av Midroc/Fastighetsbyrån Växjö. Den är inte skriven av VXO News journalister. • Publicerad 23 mars 2018
En vacker cederträfasad ramar in uteplatsen och ger ett inbjudande intryck. "Soliga dagar när ljuset faller på fasaden ser det nästan animerat ut, det är väldigt fint", säger Anton Yngve.
En vacker cederträfasad ramar in uteplatsen och ger ett inbjudande intryck. "Soliga dagar när ljuset faller på fasaden ser det nästan animerat ut, det är väldigt fint", säger Anton Yngve.

Hemma för Anton är en rymlig tvårumslägenhet på Vallen, mittemellan Södra Bergundasjön och Växjösjön och bara några stenkast från city. En öppen och modern lägenhet om 68 kvadrat med genomtänkta detaljer, påkostade material - och vad som kan vara Växjös bästa utsikt.

- Den är magisk! Jag hade letat efter ett boende med en riktigt bra uteplats ett tag. Den här hade två, varav en takterrass. Dessutom med underbar utsikt över både sjö och skog, säger han.

Annons

Lägenheten håller hög standard med sköna parkettgolv, välutrustat kök och en praktisk gå in-garderob. Den öppna planlösningen skapar gott om plats för både Anton och alla gäster som kommer och hälsar på.

Området har med sin närhet till staden, naturen och sjöarna redan lockat till sig många familjer och fler är på väg.

- Etapp 1 fulltecknades redan innan inflyttning så jag hade tur. Jag kikade på lägenheten och efter tio minuter hade jag bestämt mig, ett spontanköp som blev bra, säger han.

Husen är byggda av Midroc medan Fastighetsbyrån står för försäljningen, ett samarbete som fungerat smidigt hela vägen.

- Jag är riktigt imponerad över hur väl allt har flutit på, det har varit en bra dialog från köp till inflyttning. Jag hade höga förväntningar på lägenheten redan från början men faktum är att slutresultatet blev ännu bättre än jag trodde. Både när det gäller själva lägenheten och inramningen med miljön runtomkring.

Nu ser Anton fram emot att möta våren och sommaren i det nya boendet:

- En av de största fördelarna med att köpa en helt ny lägenhet är ju att allt är fixat och klart. Nu längtar jag efter att få ta en kaffe i kvällssolen, titta på sjöarna och bara njuta.

Försäljning av Etapp 2 på Vallen pågår just nu med inflyttning november 2018. Är du intresserad av få mer information kan du besöka Vallens webbsida på vallenbostad.se.

Här finns bilder, ritningar och mer beskrivningar av lägenheterna och området.

Fakta

Om Anton Yngwe

Ålder: 28 år

Gör: Egenföretagare i mediabranschen

Bor: I en 2-rumslägenhet på Vallen, 68 kvm med en öppen terrass på 31 kvm och en inglasad uteplats på 19 kvm.

Intressen: Träning (gärna crossfit), tv-spel, göra film och umgås med vänner

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons