Annons

Duo från Växjö DFF kan få spela VM

Publicerad 26 augusti 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Den 13 till 18 september samlas det svenska U20-landslaget för ett VM-läger i Uddevalla. Med i truppen är Växjö DFF:s duo Anna Anvegård och Amanda Persson.

Det är ett riktigt exotiskt mästerskap som stundar för de som slutligen blir uttagna. Sverige åker till Papua Nya Guinea och möter arrangörsnationen, Nordkorea och Brasilien.

Annons

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Grattis <a href="https://twitter.com/amandaapeersson">@amandaapeersson</a> och <a href="https://twitter.com/annaanvegard">@annaanvegard</a> som har blivit uttagna till U20 VM-läger i Uddevalla den 13-18/9Bild:SMP <a href="https://t.co/1OcVoUTDGc">pic.twitter.com/1OcVoUTDGc</a></p>&mdash; Växjö DFF (@VxjDFF) <a href="https://twitter.com/VxjDFF/status/769142018773778432">August 26, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons