Annons

Dyrare att följa Lakers

Publicerad 2 september 2016
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Från och med den 12 september kan det bli dyrare att följa Växjö Lakers och Tingsryds AIF. C More, som äger rättigheterna till SHL och HockeyAllsvenskan, kommer nämligen höja priset på sin streamingtjänst där sportpaketet nu kommer kosta 399 kronor istället för 299. Även paketet Sport, Film och Serier höjs, från 349 till 449 kronor. Prisändringarna berör inte befintliga kunder.

– Vårt pris har inte förändrats på fyra år, men under samma period har rättighetskostnaderna ökat kraftigt och C Mores produkt har blivit bättre, både tekniskt och innehållsmässigt. I likhet med andra aktörer på marknaden måste vi anpassa priset efter värdet, säger Johan Gustafsson, nordisk kommunikationschef på C More, i ett pressmeddelande.

Annons

Under fredagen blev det också officiellt att antalet tv-sända matcher i Hockeyallsvenskan kommer att bli fler.

– Vi hade en per omgång förra säsongen. Nu utökar vi till 75-80 stycken bara i seriespelet för HockeyAllsvenskan, säger Johan Cederqvist, programchef för sport på C More, till MrMadhawk.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons