Annons

Efter kritiken - chefen stannar kvar

Publicerad 25 november 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

För en vecka sedan uttryckte polisförbundet i Region Syd sitt missnöje mot Regionpolischefen Annika Stenberg. Flera poliser menar att de helt tappat förtroende för Stenberg och att de kräver att hon avgår - något regionchefen själv inte har några planer på enligt Smålandsposten.

– Nej, jag drivs av en stark vilja att genomföra det här reformarbetet och jag planerar att arbeta framåt, säger Annika Stenberg till Smålandsposten.

Annons

Sedan avgångskravet har Annika Stenberg valt att inte svara på medias frågor om huruvida hon planerar att lämna sin post eller inte, och enligt Stenberg själv har det varit en tuff vecka.

– Det har varit jobbigt, jag är inte mer än människa. Men också stärkande med diskussionerna kring verksamheten med dyrköpta insikter och erfarenheter, säger Annika Stenberg till Smålandsposten. Läs hela intervjun här.

LÄS OCKSÅ

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons