Ekman-Larsson tillbaka med besked

Publicerad 23 mars 2016

Oliver Ekman-Larsson, 23-årig NHL-stjärna från Tingsryd, hade missat sex matcher på grund av en axelskada. Natten mot onsdag var han tillbaka i sitt Arizona Coyotes och han behövde inte många minuter för att bidra framåt. Efter bara fem minuter assisterade han till Tobias Rieders 1–0 i powerplay. Arizona Coyotes vann matchen med 4–2 och Oliver Ekman-Larsson var inne på samtliga mål framåt.

– Det kändes ganska bra. Jag bestämde mig för att ha tålamod med pucken och att spela enkelt och jag tyckte att jag gjorde det ganska bra, säger Oliver Ekman-Larsson till Arizona Central.

Lagkompisarna var väldigt glada över att ha sin backstjärna tillbaka.

– Du kan inte ersätta honom. Han är en speciell spelare och när han inte är med saknas han. Försvaret har gjort ett bra jobb att fylla luckan, men du kan inte ersätta hans ledarskap, minuterna han spelar och de skills han har. Det är skönt att han är tillbaka, säger målvakten Mike Smith till Arizona Central.