Annons

”En fientlig handling från Östers IF”

IFK Värnamos ordförande Kaj Larsson går till attack mot Öster efter uppgifterna att tränaren Christian Järdler flyttar till Växjö.
Värnamo • Publicerad 8 oktober 2017

Det var i fredags som P4 Kronoberg avslöjade att Öster är överens med Christian Järdler som ny tränare. IFK Värnamo har dock kontrakt med sin tränare även över nästa säsong. Därför måste Öster köpa loss Järdler från Värnamo. Det kommer inte att bli lätt.

Kaj Larsson, ordförande i IFK Värnamo, är inte glad över seriekollegans agerande.

Annons

– Vi ser det här som en fientlig handling från Östers IF helt enkelt. Öster har gått bakom ryggen på oss genom att under rådande seriespel, och att Christian står under kontrakt med oss även över nästa år, ta kontakt och göra upp med honom utan vår vetskap, säger han till P4 Jönköping.

I morgon ska IFK Värnamo har en presskonferens med anledning av uppgifterna. Kaj Larsson säger också att Öster har bollen och att man kommer att fullfölja kontraktet med Järdler.

I en intervju med Smålandsposten säger Kaj Larsson att Christian Järdler berättat att han vill gå till Öster för tre veckor sedan. Läs mer om det här.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons