Annons

Sportcheferna i ordkrig: "ska hålla käften"

Publicerad 22 mars 2017
Foto: Johan Christensen
Foto: Johan Christensen

Dennis Everberg frias av disciplinnämnden efter att ha anmälts efter en crosschecking som träffade Malmös Nils Andersson på halsen. Everberg fick matchstraff och riskerade avstängning. Men i och med att disciplinnämnden friar Lakersstjärnan är han spelklar för torsdagens match mellan lagen. Växjös sportchef Henrik Evertsson går nu ut med en sågning av Nils Andersson efter det friande domslutet.

– Det var ett mycket bra beslut och att jag tycker det är tråkigt när man är beredd att förnedra sig själv för att förstärka en situation på det viset. Jag är glad att jag inte har nån spelare i mitt lag som agerar på det viset, säger Evertsson till Aftonbladet.

Annons

Det är ett uttalande som fick Malmös sportchef Patrik Sylvegård att gå i taket.

- Hur fan kan han gnälla på våra spelare? Han ska bara hålla käften om våra spelare. Jag skulle aldrig säga något om deras spelare. På något sätt är detta så typiskt honom. de ska vara störst, bäst och vackrast. Men nu är det som det är och förhoppningsvis har disciplinnämnden fattat rätt beslut, säger han till Kvällsposten.

Läs mer och hör Dennis Everberg berätta om händelsen här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons