Annons

Evertsson: ”Vi behöver etablerade spelare”

Växjö • Publicerad 12 maj 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Växjö Lakers är svenska guldmedaljörer i ishockey och när ett lag vinner ökar dess spelare i attraktivitet på transfermarknaden.

– Det är egentligen alltid samma sak. Du kommer alltid att tappa ett gäng spelare, några du helst hade velat ha kvar, och det finns alltid en period när jag känner att ”var ska jag hitta de här spelarna nu då?”. Men med åren lär man sig att spelarna dyker alltid upp någonstans och utfallet brukar alltid bli bra, säger sportchef Henrik Evertsson till Smålandsposten.

Annons

Henrik Evertsson berättar också att nivån på de spelarna som ska in ska vara höga. Det handlar om spelare som åker till NHL-camper men inte får en plats och istället väljer Europa.

– Det är inget snack om att vi behöver få in ett par tre etablerade spelare. Men man ska inte jämföra startlaget i augusti med slutlaget vi hade i april, utan med det lag som avslutar nästa april, säger han till till Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons