Annons

Experten hyllar Hallam

Publicerad 14 april 2016
Foto: Johan Christensen

SVT:s hockeyexpert Mikael Renberg är imponerad av det som Växjö Lakers gjorde i SM-slutspelet. Säsongen tog slut under onsdagen efter förlust i sudden i sjunde avgörande mot Skellefteå. Den som får mest beröm är coachen Sam Hallam.

– Han gör mycket så otroligt bra. De spelar ett fantastiskt bra försvarsspel och då menar jag inte bara i egen zon, utan över hela banan. han får ut max av i princip varje spelare, säger Renberg till SVT.

Annons

SVT-experten är nästan mer imponerad av årets insats än fjolårets SM_guld. Renberg menar att Växjö Lakers tappat nyckelspelare som Noah Welch och Jani Lajunen.

– Jag tycker inte att han har lika bra i år som i fjol och ändå lyckas han så bra i år, säger Renberg som tycker att Hallam borde vara aktuell som en framtida förbundskapten för Tre Kronor.

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons