Annons

Experternas kritik: "Helt åt helvete"

Publicerad 3 december 2017
Foto: Urban Nilsson

I torsdagens match mellan Växjö Lakers och Luleå åkte Einar Emanuelsson på en huvudtackling av Växjös backstjärna Daniel Rahimi. Emanuelsson fick hjälpas av isen med en, just då, misstänkt hjärnskakning och Rahimi stängdes av i fem matcher.

Men mindre än 48 timmar senare var Luleåspelaren tillbaka på isen för spel mot Linköping. Det har fått experter och supportrar att reagera, inte minst Cmores Sanny Lindström.

Annons

– För att tala klarspråk så är det helt åt helvete att Einar Emanuelsson får beträda isen här idag. Han ska självklart inte spela den här matchen. Jag var själv tvungen att sluta på grund av hjärnskakning, jag vet att man biter ihop. Man talar inte alltid sanning. Det finns ingen chans i hela helvetet att Einar Emanuelsson ska spela idag, sa han i lördagens tv-sändning och fick medhåll av experten Petter Rönnqvist.

Enligt Luleå Hockey har de gjort bedömningen att Einar Emanuelsson är redo för spel.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons