Annons

Färjestad intresserade av Lakersspelare

Publicerad 11 mars 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Växjö Lakers laddar för slutspel och inleder kvartsfinalen mot Linköping nästa torsdag. En av spelarna som lyfte sig ordentligt under slutet av grundserien var Alexander Johansson. Han har utgående kontrakt och enligt uppgifter till nwt.se har han redan gjort klart med Färjestad.

– Nej, det stämmer inte. Just nu jobbar vi i första hand på ett avtal med Milan Gulas och Micke Johansson. Men jag har pratat med Alexanders agent Gunnar Svensson och vet att han finns på listan över tillgängliga spelare. Men jag har inte pratat med Alexander själv, säger Färjestads sportchef Leif Carlsson till nwt.se.

Annons

Enligt bloggaren Mr Madhawk hoppas Växjö Lakers sportchef Henrik Evertsson att han ska kunna behålla Alexander Johansson. Han har inte heller fått något besked om att han ska lämna.

– Absolut inte! Han trivs bra hos oss, och vi uppskattar honom väldigt mycket. Han, Erik Josefsson och Calle Rosen är spelare vi hoppas kunna förlänga med, säger Evertsson till Mr Madhawk.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons