Annons
Nöje

Fars sätts upp i centrala Växjö

Publicerad 29 mars 2017
Arkivbild. Foto: Per-Erik Sandebäck
Arkivbild. Foto: Per-Erik Sandebäck

Varje sommar sätter Highlights Production upp en föreställning i Växjö. De senaste somrarna har de satt upp både West Side Story och Familjen Addams och i sommar ska de spela en annan typ av föreställning mot vad de brukar. I juli sätts farsen "Tresteg i snedsteg", regisserat av Eva Petterson, upp i museiparken i Växjö.

"Alice lånar ut sitt hus till sin bästa väninna Maj, som är gift, så att hon kan ta dit killen från badmintonhallen för att ha lite kul. Alice man Lennart är ju endå i Stockholm på konferens. Men i ett korthus byggt på lögner så kan minsta lilla påfrestning utifrån rasera alltihop. Det blir dimma över Växjö och Lennarts flyg blir inställt, så även han landar hemma med flygvärdinnan Britta, för att själv ha lite kul. Dimman, som ligger lika tät som intrigerna, hindrar även någon från att åka, någon annan från att smita, en tredje från att lämna och de flesta från att komma", står det i beskrivningen på produktionsbolagets Facebooksida.

Medverkar gör Hani Arrabi, Emelia Sallhag, Stina Eriksson, Johan Hwatz, Henriette Holgert och Gustav Magnusson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons