Annons
Nöje

Favoriterna missade final - planerar förändringar

Publicerad 19 februari 2017
Foto: Emma Koivisto
Foto: Emma Koivisto

Förhandsfavoriterna FO&O missade final i lördagens deltävling i Växjö. Pojkbandet får istället försöka ta finalbiljetten i andra chansen i Linköping om två veckor.

– Finalen flög iväg men förhoppningsvis tar vi tag i det snart igen. Vi har en andra chans, då ska vi försöka få klart vårt nummer precis som vi ville ha det, sa Omar Rudberg efter tävlingen.

Annons

Gruppen har fått göra flera förändringar i sitt nummer under veckan. De hade planerat och köpt ljusbollar som med hjälp av helium skulle flyga i luften i Vida Arena. Men på grund av brand- och säkerhetsrisk fick bollarna tas bort.

– Vi fick göra snabbåtgärder. Det blev som det blev men jag tyckte att det blev snyggt ändå. Vi ska kolla om vi kan fixa någonting mer till andra chansen, sa Oscar Enestad.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons