Annons

Fick NHL-bud - stannar i Växjö Lakers

Publicerad 17 maj 2016
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten
Foto: Johan Christensen, Smålandsposten

Efter säsongen valde Växjöfostrade Calle Rosén att förlänga sitt kontrakt med Växjö Lakers. Nu rapporterar Smålandsposten att backen tackade nej till ett konkret bud från Pittsburgh Penguins.

– Jag vill inte nämna några enskilda klubbar men det är korrekt att Calle haft ett par klubbar som visat intresse och fått ett konkret bud, som han valt att tacka nej till, säger agenten Peter Nilsson till Smålandsposten.

Annons

Anledningen till att han valde att tacka nej till budet var att han kände att det finns en nivå till att ta på svensk mark innan spel i NHL.

– Det är klart att det är svårt att tacka nej till ett NHL-bud, men Calle är en klok ung man och det tror jag att han gjorde rätt i i slutändan. Vilken väg är bäst för ta nästa kliv? Där kände Calle att för honom är det bättre vara hemma och spela kvar i Växjö Lakers, säger Peter Nilsson till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons