Annons

UF-företaget fick besök av prinsen

Publicerad 17 maj 2016
Foto: Växjö Fria
Foto: Växjö Fria

Måndag och tisdag avgörs SM i Ung Företagsamhet på Stockholmsmässan. Lokala vinnare från länet försvarar Kronobergs färger när priserna delas ut under tisdagen.

Ett lokalt UF-företag som tävlar är Picture It UF från Växjö Fria Gymnasium. De fick besök av bland annat prins Daniel på utställningen. De överräckte specialgjorda posters med Estelles födelsedatum och en med hela familjens födelsedagtum. De är ett av tio företag som gått vidare i tävlingen till "Årets UF-företag".

Annons

Andra finalister är HockeyPutter UF från Wasaskolan i ”Årets vara” och Next Chapter UF från Procivitas med ”Årets tjänst”. De lokala vinnarna utsågs i samband med den lokala finaldagen tidigare i vår. Den kan ni läsa mer om här.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Växjö Fria på <a href="https://twitter.com/hashtag/ufsm16?src=hash">#ufsm16</a> i Stockholm. <a href="https://t.co/KEqGBg8nOj">pic.twitter.com/KEqGBg8nOj</a></p>&mdash; Växjö Fria Gymnasium (@Vaxjofria) <a href="https://twitter.com/Vaxjofria/status/732314555351769093">May 16, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons