GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Fler söker vård efter övergrepp

     Publicerad 16 oktober 2017 • Uppdaterad 16 oktober 2017

     Allt fler söker vård i Kronoberg efter övergrepp. Enligt Socialstyrelsen har antalet personer som vårdats i slutenvård eller specialiserad öppenvård i Kronoberg efter övergrepp ökat från 177 år 2013 till 203 förra året, skriver P4 Kronoberg.

     Kronoberg går emot utvecklingen i övriga landet, där andelen personer som söker vård efter övergrepp minskat med 16 procent sedan 2008. Vanligaste övergreppet är någon form av misshandel.

     Läs mer här.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.