Annons

Flera anlagda bilbränder i Växjö

Växjö • Publicerad 3 maj 2018

Här saknas innehåll

Under natten till torsdagen brann det i totalt fem bilar i Växjö. Vid klockan 02.15 kom det första larmet om bilbrand på Höstvägen. Räddningstjänsten kunde släcka branden utan att den spred sig till en annan bil som stod precis intill.

Drygt en timme senare brann det ungefär 200 meter längre bort. Två bilar stod i brand när räddningstjänsten kom till platsen. Räddningstjänsten kunde dock släcka bränderna och begav sig tillbaka till stationen.

Annons

Vid klockan 04.44 var det dags för en tredje utryckning till Höstvägen. Nära förskolan Sigfridshemmet stod ytterligare två bilar i brand när räddningstjänsten kom fram.

Ingen person ska ha kommit till skada i samband med bränderna, som polisen misstänker är anlagda. Polisen har upprättat anmälningar om skadegörelse genom brand men de har inga spår att gå på.

En av nattens tre bilbränder i Växjö.
En av nattens tre bilbränder i Växjö.Foto: Carl Carlert
En av nattens tre bilbränder i Växjö.
En av nattens tre bilbränder i Växjö.Foto: Carl Carlert
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons