Annons

Flera gängbråk i Växjö

Publicerad 22 oktober 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Två större bråk mellan olika gäng utbröt under natten till lördagen i Växjö. Strax efter klockan 02 började två grupperingar att tjafsa på Storgatan. Det ena gänget lämnade med bil men ett nytt bråk uppstod utanför McDonalds vid Grand Samarkand eftersom det andra gänget följde efter.

– Det var ett gäng på tre man och ett andra på fem till tio personer. Det slutade med ett fall av misshandel och ett olaga hot. Men det var inga allvarliga skador, säger Emir Bajric, jourhavande förundersökningsledare vid Växjöpolisen, till Smålandsposten.

Annons

Vid klockan 03.30 fick polisen in ett nytt larm om bråk, den här gången vid McDonalds på Storgatan. Det ska ha varit 15-20 personer inblandade men när polisen kom till platsen hade alla försvunnit utom en, som ska ha fått ett slag i ansiktet.

Det är i nuläget oklart om bråken hänger ihop. Polisen har inte kunnat gripa någon inblandad, skriver Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons