Annons

Flera trafikolyckor i Växjö under eftermiddagen

Publicerad 1 februari 2016
Foto: PER-ERIK SANDEBÄCK, Smålandsposten
Foto: PER-ERIK SANDEBÄCK, Smålandsposten

Det har varit mycket halt ute på vägarna vilket resulterat i flera trafikolyckor.

Tre personbilar var inblandade i en krock på Österleden i Växjö vid 17-tiden. Trafikolyckan ska ha inträffat utanför Fagrabäckskolan och enligt Smålandsposten ska fem personer vara inblandade i olyckan. En av personer ska ha förts till sjukhus med nack- och ryggsmärtor. Omständigheterna kring olyckan är inledningsvis oklara, skriver polisen på sin hemsida men enligt Smålandsposten rör det sig om en kökrock.

Annons

En singelolycka ska också ha inträffat på landsväg 707 vid Gemla där en personbil voltat. Enligt polisens inledande uppgifter ska ingen person ha kommit till skada i samband med olyckan.

Det ska vara mycket halt underlag på vägarna och det ymniga snöfallet som var under eftermiddag har bidragit till sämre sikt. Tidigare under dagen har vxonews.se rapporterat om en annan trafikolycka i centrala Växjö.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons