Flicka sexofredad vid Resecentrum

Publicerad 14 november 2016
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

Under söndagskvällen blev en 17-årig flicka sexuellt ofredad vid Resecentrum i Växjö. Det var i samband med att hon skulle ta bussen hem som en man kom fram och pratade med henne.

– Medan jag står och försöker hjälpa honom så grabbade han helt plötsligt tag i min rumpa. Utav ren reflex gav jag honom en örfil. Då höll han fast mig runt midjan och agerade ganska argt. Jag kom loss till slut och sprang sedan till bussen jag skulle ta hem, säger hon till Smålandsposten.

I ett Facebookinlägg har hon gått ut och berätta om händelsen för att varna andra. Då visade det sig att hon inte är ensam.

– Nu är jag mest arg och frustrerad då jag fått reda på att fler tjejer har varit med om samma saker på Resecentrum, säger flickan till Smålandsposten.

Mannen ska ha varit i 20-årsåldern och vara ganska lång och smal. Han ska under söndagen ha varit klädd i militärgrön jacka. Läs mer om händelsen här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.