Annons

Flickor fick öva sexställningar

Publicerad 26 maj 2017
Foto: Lars-Göran Rydqvist, Smålandsposten
Foto: Lars-Göran Rydqvist, Smålandsposten

Under torsdagskvällen gjorde ett 15-tal unga tjejer sin sista träning med Dackegymnasterna innan sommaruppehållet. Enligt Smålandsposten ska flickorna ha fått öva sexställningar på varandra i över en timme.

– När dottern kom hem i går rabblade hon upp missionären, doggystyle, 69:an, ja hon räknade upp flera. Sedan skulle de tävla om vem som juckade och hånglade bäst. Det är helt sjukt. Man är förbannad och upprörd, säger en pappa till Smålandsposten.

Annons

Tränarna ska sedan också ha sagt åt barnen att inte berätta för föräldrarna för då skulle de få sparken. På Dackegymnasterna kommer man nu att agera.

– Vi hanterar detta. Vi ska prata med tränarna och ta upp det som hänt. Självklart ska det inte gå till så här. De här ledarna är duktiga. De ville hitta på något roligt och så blev det så här fel, sa Fredrik Bernhardsson, ordförande i Dackegymnasterna, på fredagen till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons