Annons

Följ fansen i Frankrike

Publicerad 11 juni 2016

Fotbolls-EM är i gång och Sverige öppnar mot Belgien måndag kväll. I dag rullar en buss med fans mot Frankrike och på den sitter bland annat barndomspolarna Viktor Gustavsson, 26-årig från Rottne, men uppvuxen i Ingelstad samt Jesper Jonsson, 25-åring från Rottne, men nu boende på Hammarbyhöjden.

Viktor, spelande innebandytränare i Ingelstad och tidigare spelare i Växjö Vipers, Tyskland och Schweiz, samt Jesper, elitbandyspelare i Hammarby och nybliven landslagsman, kommer att sköta vårt Instagramkonto under hela gruppspelet.

Duon följde Sverige redan i Kiev för fyra år sedan. Totalt är det ett sällskap på fem personer som åker söderut från Karlskrona vid 16-tiden på söndagen. Resan går först till Paris för Sverige-Irland och sedan vidare till Nice och Camp Riviera. Där bor gruppen tillsammans med ett par tusen andra svenskar under gruppspelet.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons