Annons
Växjö

Folkfest när Tegnér nyinvigdes

Kön ringlade sig lång på Storgatan i centrala Växjö när Tegnér hade invigning efter den omfattande renoveringen som affärshuset har genomgått.
Publicerad 29 november 2017
Foto: Nadia Hagberg

Under hela onsdagen firas nyöppningen av Tegnér och öppningen av H&M. Intresset var stort, redan innan invigningen hade inletts.

Foto: Nadia Hagberg

Emilia Ehn och Lisa Westling var förväntansfulla inför att kliva in i nya Tegnér. ”Det här är jättekul. Vi har lite dålig koll på vilket butiker som finns men det är framför H&M Home som vi ser fram emot”.

Foto: Nadia Hagberg
Annons

Nya passagen i Tegnér har fyllts med julpynt och besökare. Under invigningen fanns bland annat DJ, fotografer och många nyfikna kunder på plats.

Foto: Nadia Hagberg

Lisa Lindström och butiksägaren Martina Johansson på Asta Blommor var glada under invigningen. ”Det här blir ett bättre flöde och en positiv förändring med nytt och fräscht. I vår flyttar vi till våra permanenta lokaler i passagen, som blir mot Storgatan”.

Foto: Nadia Hagberg

Nino Beganovic, ”DJ Nino”, håller ställningarna och bjuder på både musik och snack under invigningen. Dagen till ära var han utrustad i guldig kavaj.

Foto: Nadia Hagberg

Kicks butikschef Rosie Ivarsson och Amanda Nilsson från Clinique strålade under invigningen. ”Det är spännande med den här nyinvigningen. Det har jobbats mycket utanför den senaste tiden så det känns skönt att alla äntligen kan se in i butiken”.

Foto: Nadia Hagberg

Klockan 11 invigdes nya H&M i centrala Växjö. Redan 40 minuter innan öppningen stod ett hundratal personer i kö utanför butiken.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons