Annons
Nöje

Folkkär artist till Växjö

Växjö • Publicerad 20 mars 2018
Foto: Smålandsposten

Förra året fyllde Lisa Nilssons album ”Himlen runt hörnet” 25 år. I höst åker den folkkära sångerskan på turné med jubileumskonserten. Den 10 oktober uppträder hon på Växjö konserthus.

Konserten innehåller bland annat alla låtar från plattan ”Himlen runt hörnet” och firandet inleddes redan i höstas på Göta Lejon i Stockholm.

– Det var oerhört spännande att väcka liv i de gamla låtarna och se hur texterna landar i mig nu, att kliva tillbaka in i en skiva som betytt så mycket, som är en så viktig del av mitt liv – och andras. Några av dem hade jag inte framfört sedan mitten av 90-talet. Jag har med mig tre av musikerna från originalinspelningarna i Polarstudion då 1992, det här blev en resa med tidsmaskinen även för dem, säger Lisa Nilsson i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons