Annons

Företag med Växjöenhet köps upp

Växjö • Publicerad 12 maj 2018
Foto: Smålandsposten

I höstas öppnade Momentum Industrials, en av Sveriges ledande leverantörer av industrikomponenter med lokal lagerhållning och försäljning, en enhet på Smedjegatan i Växjö.

Nu väljer företaget att förvärva Brammers MRO-verksamhet i Sverige. Brammer har åtta försäljnings- och serviceenheter, däribland i Växjö. Enheten kommer att samordnas med Momentum Industrials enhet i Växjö.

– De förvärvade enheterna är väletablerade verksamheter som delar samma affärsidé och mål som vi och med goda kundrelationer till industriföretagen på de lokala orterna. Genom att kombinera våra verksamheter kan vi tillsammans stärka vår servicegrad, kompetens och tillgänglighet för både nuvarande och nya kunder ytterligare – och vi ser goda möjligheter till vidare utveckling och tillväxt, säger Jimmy Norlinder, vd för Momentum Industrial, i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons