Annons

Företaget anställer 60 personer i Växjö

Växjö • Publicerad 21 maj 2018
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

Efter att Trygg-Hansa valt att flytta sitt callcenter från Växjö till Malmö beslutade Ica Försäkringar att etablera sig i staden. Trygg Hansa hade 140 anställda som berördes av flytten, som alla erbjöds att flytta med.

Ica Försäkring ska anställa omkring 60 personer till sitt nya callcenter på Videum i Växjö och hoppas kunna rekrytera färdigutbildad personal, som valt att inte flytta med Trygg Hansa, skriver Smålandsposten.

Annons

Tanken är att det nya callcentret ska tas i drift den 1 juni och hantera både kundservice och telemarketingverksamheten, som flyttas från Borås respektive Luleå.

– Det är roligt att kunna ta tillvara på den spetskompetens som finns inom att driva callcenter i Växjö. Jag tror att Växjö kommer att bli en väldigt viktig etableringsort för vår oss på Ica Försäkringar, säger Carl Farberger, vd för Ica Försäkringar, till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons