Annons

Företaget anställer i Växjö

Växjö • Publicerad 19 mars 2018
Foto: Pressbild

I slutet av november förra året kunde VXOnews rapportera om att OnePartnerGroup i Växjö lanserar en inflyttarservice, som ska hjälpa företag att guida nyrekryterade medarbetare och deras familjer att komma till rätta i Växjö.

OnePartnerGroup har också en ny person som ska vara med och utveckla verksamheten. Det är Fatima Lindblom, som tidigare bland annat har arbetat med mottagningsfrågor på Migrationsverket.

Annons

Sedan tidigare är det klart att Jenny Skoglund går in som affärsområdeschef för inflyttarservice.

– Det känns jätteroligt att Fatima börjar hos oss med all kompetens och erfarenhet hon har med sig och dessutom att hon bidrar med sin sprudlande personlighet. En flytt ska inte längre behöva stoppa någon från att söka en attraktiv tjänst utan vi hoppas att vår inflyttarservice kan vara en positiv knuff i ryggen, säger Jenny Skoglund i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons