Annons

Företaget flyttar in i Icon Växjö

Växjö • Publicerad 14 mars 2018
Foto: Semrén & Månsson

APP Properties har gjort klart med en ny hyresgäst i Växjös nya landmärke Icon Växjö. Det är Prefabsystem Syd som kommer att flytta sitt huvudkontor till våning 16 i jättebygget.

– Det känns fantastiskt att vi nu har gjort klart med en flytt till Icon. Framför allt eftersom vi har varit med under resan och byggnationen på ett lite annat sätt än de flesta övriga hyresgäster. Även om vår arbete på Icon sedan nästan ett år tillbaka är avslutat har vi med spänning följt projektet, säger Hans Lindfors, vd på Prefabsystem Syd, i ett pressmeddelande.

Annons

Företaget expanderar och flytten görs för att få plats med allt fler anställda. Prefabsystem Syd är verksamma inom byggsektorn och tillhandahåller helhetslösningar för komplexa stomentreprenader. De har under byggandet ansvarat för Icon Växjös stomentreprenad.

MISSA INGET I VÄXJÖ! FLER NYHETER FINNS HÄR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons