Annons
Växjö

Företaget flyttar in i Icon Växjö

Publicerad 24 oktober 2017
Foto: Semrén & Månsson

Ett nytt företag flyttar sitt Växjökontor till Icon Växjö. Under tisdagsmorgonen blev det känt att EY hyr och flyttar in i ett ungefär 630 kvadratmeter stort kontor på våning 16 i det nya jättebygget.

– Vi är mycket glada över att flytta in i ICON Växjö, ett modernt hus med många möjligheter och härlig utsikt där vi får förmånen att utforma lokalerna helt efter våra behov. Vi kommer att arbeta i en öppnare planlösning där lokalen stödjer verksamhetens behov av digitalisering and flexibilitet på ett bättre sätt än tidigare, säger Marika, på EY.

Annons

EY, som ett av de världsledande företagen inom revision och rådgivning, ska flytta in under hösten 2018. Sedan tidigare är det klart att Nordea, Play n‘ go, Sigma Technology Solutions och Växjö Fria Gymnasium flyttar in i Icon Växjö.

FÖLJ BYGGET AV ICON VÄXJÖ HÄR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons