Annons

Företaget inleder samarbete med OS-stjärnan

Tingsryd • Publicerad 18 maj 2018
Foto: Urban Nilsson

Kronobergsföretaget Holtab har inlett ett sponsorsamarbete med den svenska skidstjärnan Stina Nilsson. Samarbetet innebär att sprintspecialisten, som tog fyra OS-medaljer i Pyeongchang i februari, ska vara ambassadör för det Tingsrydsbaserade företagets arbete med samhällsengagemang.

– Stina Nilsson är en oerhört folkkär profil som både sprider glädje och inspiration. Hennes starka vilja att nå resultat, i kombination med en ödmjuk personlighet, inspirerar inte bara hela svenska folket utan även oss på Holtab. Vi är väldigt imponerade av Stina och känner en stor stolthet över vårt samarbete, säger Anders Holmberg, ägare och styrelseordförande för Holtab, i ett pressmeddelande.

Annons

Samarbetet ska också gynna förutsättningarna för en fortsatt skidkarriär med ännu större framgångar.

– Det ska bli spännande att jobba med tillsammans med Holtab. Jag är väldigt imponerad och inspirerad över företagets fina samhällsengagemang. Min förhoppning och målsättning är att vara en god ambassadör för Holtabs engagemang för samhälle och miljö, säger Stina Nilsson i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons