Annons

Företaget landets mest attraktiva arbetsgivare

Växjö • Publicerad 11 april 2018
Foto: Smålandsposten

Sveriges mest attraktiva arbetsgivare heter Södra Skogsägarna, med huvudkontor i Växjö. Det är Randstad som, vid sin årliga kartläggning över svenska folkets inställning till landets största företag, har utsett Södra till vinnare av utmärkelsen.

– Det är en stor ära att ta emot denna utmärkelse och det är ett pris till alla våra fantastiska medarbetare i Södra. Engagerade medarbetare är och kommer alltid vara det som driver vårt företag framåt. Inom Södra är det inte bara skogen som ska växa. Vi är ett företag som visar vägen där vi tillsammans utvecklas för framtiden, säger Kamilla Svensson, HR-strateg på Södra, i ett pressmeddelande.

Annons

Södra blir därmed också det första skogsindustriföretaget att vinna priset. På Randstads lista har bolaget tagit ett stort kliv de senaste åren. Så sent som förra året var Växjöföretaget på plats 39.

– Undersökningen talar sitt tydliga språk, Södra är en väldigt uppskattad och eftertraktad arbetsgivare. Resan mot en topplacering i hård konkurrens är otroligt imponerande, säger Johan Lagercrantz, VD på Randstad.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons