Annons

Företaget startar ny satsning

Växjö • Publicerad 5 maj 2018
Foto: Pressbild

Det sker stora förändringar inom handeln. Bland annat påverkar tekniken hur, var och när man handlar. För att möta den press som den fysiska handeln är satt under startar Grand Samarkands ägare Eurocommercial Retail Academy. Målsättningen är att ha Sveriges trevligaste, mest välmående och bästa butiksmedarbetare i sina köpcentrum.

– Vi på Eurocommercial är övertygade om att vi människor är sociala varelser som vill träffa andra och få personlig service i anslutning till våra inköp även i framtiden, säger Martin Bjöörn, Property Director Sverige, till Fastighetsvärlden.

Utbildningsprogrammet Retail Academy kommer att bekostas av Eurocommercial. Samtliga butiksanställda på Eurocommercials handelsplatser, däribland Grand Samarkand i Växjö och C4 i Kristianstad, har bjudits in. Det innebär kompetensutveckling för omkring 2 000 personer.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons