Annons

Företaget utvecklar samarbetet med Växjö

Publicerad 15 februari 2017
Sofia Ejlertsson Mårdh, hållbarhets- och kommunikationschef Länsförsäkring Kronoberg, och Frida Andersson, Växjö DFF. Foto: Pressbild
Sofia Ejlertsson Mårdh, hållbarhets- och kommunikationschef Länsförsäkring Kronoberg, och Frida Andersson, Växjö DFF. Foto: Pressbild

Länsförsäkring Kronoberg utvecklar samarbetet med Växjö DFF, som satsar mot Allsvenskan och Champions League.

– Det känns spännande att följa och kunna bidra till det målet. Det handlar om engagemang och ett samarbete för såväl elitsatsningen som barn- och ungdomsverksamheten och integrationsprojektet "Vi bryr oss!". Vi hoppas kunna komma närmare varandra som organisationer och utveckla olika samarbeten, säger Sofia Ejlertsson Mårdh, hållbarhets- och kommunikationschef på Länsförsäkring Kronoberg.

Annons

I och med det utvecklade samarbetet går Länsförsäkringar också in ekonomiskt, men vad det rör sig om för summan är inte känt. För klubben innebär det ytterligare hjälp mot olika satsningar.

– För oss på Växjö DFF så betyder det oerhört mycket att ett anrikt och välskött företag som Länsförsäkring Kronoberg vill vara med på vår resa. Tack vare deras engagemang och stöd så kan vi fortsätta att utveckla vår verksamhet i rätt riktning både på ungdomssidan, socialt i samhället och mot vårt stora mål Champions League 2020. säger Ove Dahl, ordförande Växjö DFF, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons