Förlust i andra semifinalmatchen

Publicerad 5 april 2017

Under onsdagskvällen var det dags för andra matchen i semifinalserien mellan Växjö Vipers och Mullsjö, denna gång på bortaplan i Nyhemshallen.

Första perioden slutade 2-2 och det var Filip Kjellsson som gjorde matchens första mål. Mål gjorde även Ludwig Persson i power play.

Under andra perioden gjorde Filip Kjellsson, Linus Pettersson och Johan Roos varsitt mål. Det hettade till på planen när en Mullsjöspelare utvisades för osportsligt beteende. Perioden slutade 6-5 till hemmalaget.

Mullsjö ökade på ledningen under sista perioden och resultatet blev slutligen 9-5.

Det står nu 1-1 i semifinalserien och på fredag spelas nästa match i Fortnox Arena.