Annons

Förra Lakersspelarna lämnar nya klubben

Växjö • Publicerad 19 april 2018
Foto: Smålandsposten

Sju spelare lämnar SHL-tvåan och semifinalisten Djurgården. Två av spelarna är Joacim Eriksson och forwarden Patrik ”Peppe” Lundh, som båda har spelat i Växjö Lakers.

Joacim Eriksson spelade med Lakers under förra säsongen och Patrik Lundh var bland annat med och tog Växjö Lakers hittills enda guld.

Annons

– Patrik Lundh har meddelat oss att han väljer att utnyttja sin klausul för spel i utlandet och kommer därmed att lämna oss till nästkommande säsong. Peppe har varit vår genomgående bästa forward denna säsong och vill efter en lång karriär i SHL pröva på spel i en annan liga, säger sportchefen Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

Joacim Eriksson värvades som tänkt förstemålvakt men Adam Reideborn har imponerat i DIF-målet och klubben väljer nu att satsa på honom och en yngre målvakt. Eriksson ryktas till SHL-nykomlingen Timrå.

Förutom de två Lakersbekantingarna lämnar även de tidigare Trojaspelarna Linus Johansson och Mikael Ahlén.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons