Annons

Förre Österbacken klar för allsvenskan

Uppsala • Publicerad 8 februari 2018
Simon Strand
Simon StrandFoto: Lydia Arvidsson Shukur

Förre Österbacken Simon Strand lämnar Lyngby och presenterades under torsdagskvällen som nyförvärv i allsvenska Dalkurd. Han var fri att lämna den krisande danska klubben och har nu skrivit på ett treårskontrakt med Dalkurd.

– Jag är glad över att ha kommit till Dalkurd. Jag vet att klubben har velat ha mig tidigare, men en övergång har inte gått att genomför förrän nu. Jag tror att min spelstil kan komma till sin rätt här. Jag är främst en wingback och jag hoppas kunna bidra med mycket poäng från vänsterkanten, säger Strand och fortsätter:

Annons

– Jag har inte spelat i Allsvenskan tidigare, så det ska bli kul och det är något jag ser fram emot. Jag har fått ett gott intryck av klubben efter samtal med sportchefen och ”Valli”, så det ska bli kul att komma igång, säger Strand till Dalkurds hemsida.

Öster har ännu inte fått några pengar för övergången från Lyngby.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons