Annons

Förre Österbacken utan kontrakt

Publicerad 29 november 2017
Foto: Smålandsposten

Under förra året ryktades Stefan Karlsson återvända till Östers IF efter en tung period i Djurgården. Men istället valde han allsvenskt spel med Östersun och den här säsongen har han spelat i Jönköping Södra.

Jönköpingsklubben åkte ur allsvenskan och nu kan Karlsson vara på väg bort. I hans kontrakt stod det nämligen att kontraktet bryts vid en nedflyttning.

Annons

– Det stämmer. I kontraktet står det att avtalet bryts automatiskt om vi skulle åka ur. Tyvärr blev det ju så. Vi har haft en del möten, jag och klubben, och det kan både bli så att jag skriver på ett nytt kontrakt eller att jag lämnar. Det är för tidigt att säga, säger han till FotbollDirekt.se.

Klockan 12.30 på onsdagen håller Östers IF en presskonferens. Det är i nuläget oklart vad eller vem som ska presenteras. VXOnews kommer vara på plats och liverapportera här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons