Annons

Förslag: Fritt Wifi i centrala Växjö

Publicerad 1 mars 2017
Foto: DAVID ELG, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: DAVID ELG, SMÅLANDSPOSTEN

Socialdemokraterna i Växjö vill ha fritt trådlöst internet i centrala Växjö. Åsa Karlsson Björkmarker och Tomas Thornell föreslår fritt wifi för en attraktiv och tillgänglig stadskärna.

– Växjö behöver ligga i framkant av utvecklingen för att vara konkurrenskraftigt. Fri tillgång till trådlöst internet i stadskärnan är ett viktigt steg för att öka attraktiviteten, säger kommunalrådet Åsa Karlsson Björkmarker (S) i ett pressmeddelande.

Annons

Tomas Thornell (S) tror att avgiftsfritt wifi i stadskärnan kan gynna både Växjöbor och turister.

– Turister kan till exempel använda sig av e-tjänster för att söka information och turistmål i kommunen genom wifi. För Växjöbon är det ett sätt att veta man i centrum har tillgång till internet. Det handlar om att skapa en attraktiv och levande stadskärna med framtidstro och utvecklingsvilja, säger han i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons