Annons

Fräck stöld i Växjö fångades på film

Publicerad 21 mars 2017
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

En 51-årig kvinna och hennes 34-årige svärson döms för ett 20-tal fickstölder och tio bedrägerier och bedrägeriförsök runt om i södra Sverige, bland annat i Växjö. Båda döms till två och ett halvt års fängelse och utvisning, skriver Smålandsposten.

Tillsammans med kvinnans dotter ska de ha riktat in sig mot äldre kvinnor i butiker och bland annat stulit väskor och plånböcker när de legat i kundvagnarna. I Växjö drabbades äldre kvinnor som handlade på Ica Cityhallen på Sandgärdsgatan, Ica Maxi Samarkand och Ica Supermarket Dalbo, skriver Smålandsposten.

Förutom stölderna har de plockat ut pengar från stulna betalkort. Den fräcka stölden på Ica Cityhallen i centrala Växjö fångades på övervakningskamera och Smålandsposten har fått tillgång till bilderna. Se övervakningsfilmen här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons