Annons

Oenigheter i regionen

Publicerad 21 februari 2017
Foto: JOHAN CHRISTENSEN, Smålandsposten
Foto: JOHAN CHRISTENSEN, Smålandsposten

Regionrådet Suzanne Frank (M) går till angrepp mot Socialdemokraterna och den politiska ledningen i Region Kronoberg. Hon menar bland annat att partiet inte tar ansvar för vården.

– Här har vi en vård som krackelerar på många håll. Med väntetider som ökar väldigt mycket, vi har ett röntgeninformationssystem som har havererat, vi har Bup som havererar och vi har ett BB/förlossning med ett oerhört tryck och som inte får sina renoveringar, säger Suzanne Frank (M) till Smålandsposten.

Annons

Regionstyrelsens ordförande Anna Fransson (S) tycker i sin tur att Suzanne Frank är väldigt bitter:

– Som jag uppfattar det är hon väldigt bitter över att hon inte längre styr, hon har väldigt svårt att ta detta. Den dagen man tappar majoriteten stängs dörrarna och man har inte samma påverkansmöjligheter och tillgång till tjänstemännen. Det är ingen trevlig situation att gå i opposition och det gör en del människor bittra, säger Anna Fransson (S) till Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons