Annons

Frisör kritisk till Karl-Oskardagarna

Publicerad 27 augusti 2017
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

Frisören Rushdi Alqaddomi halverade sin omsättning under Karl-Oskardagarna. Enligt honom berodde det på att hans salong murades in av marknadsstånd.

– Länstrafiken Kronoberg hade blivit placerade utanför oss och de hade väldigt många besökare. Vilket gjorde att Willans park nästan helt stängdes av, säger han till Smålandsposten.

Annons

Karin Bååth från Växjö Cityförening vill inte kommentera utan vill i stället prata med berörd företagare direkt. Niklas Hellström från arrangören This is Houston menar att vissa företagare får räkna med marknadsstånd framför verksamheten.

– Det är marknadsstånden som till stor del finansierar festivalen och det är alltid ett pussel med var alla ska placeras. Vi blir bättre och bättre för varje år men tyvärr uppstår dessa krockar i bland, säger Niklas Hellström till Smålandsposten.

Läs mer här.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons