Gransholm tog poäng mot tabelltrean

Publicerad 28 juni 2017
Arkivbild. Foto: Lena Gunnarsson

Under onsdagskvällen spelades flera matcher i division 3 Sydöstra Götaland. Växjö United förlorade länsderbyt mot Älmhult. United tog ledningen på Araby Park Arena efter 14 minuter men under de sista 20 minuterna av matchen vände bortalaget till seger med 3-1.

Gransholm fick med sig en poäng hemma mot tabelltrean Älmeboda/Linneryd. Faton Trstena gjorde 1-0 till bortalaget men Emil Andersson Bark räddade en poäng för Gransholm.

Ljungby tog en skön seger hemma mot serieledaren Bromölla med 2-1. Matchen mellan Saxemara och Rydaholm slutade med bortaseger 3-1.