Annons

Guldhjälten tillbaka i Växjö Lakers

Publicerad 10 februari 2017
Foto: Lars-Göran Rydqvist, Smålandsposten
Foto: Lars-Göran Rydqvist, Smålandsposten

Jeff Tambellini var en av hjältarna när Växjö Lakers tog SM-guld våren 2015. Nu är kanadensaren tillbaka i klubben – lagom till ännu ett slutspel.

– Först av allt känns det som att komma hem för mig! Jag har familj i staden och Växjö kommer alltid att vara en speciell plats för mig med tanke på mina fina minnen. Jag har verkligen velat komma tillbaka till Växjö sedan min tid där och nu får jag chansen, säger Jeff Tambellini till Växjö Lakers hemsida.

Annons

Forwarden återvände till Nordamerika efter sin vår i Växjö. Inför denna säsong återvände han till SHL och Djurgården.

– I vår ambition att bredda truppen inför sista delen av säsongen har vi tagit in Jeff Tambellini. Vi har en stark tro på att gruppens dynamik är det som har störst chans att vinna mästerskap i slutändan. I Jeff vet vi att vi får någon som tillför till den redan starka gruppen vi förfogar över, säger sportchefen Henrik Evertsson till Växjö Lakers hemsida.

LÄS MER

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons