Annons

Hallam är bäst – enligt tränarna

Publicerad 9 september 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Växjö Lakers tränare Sam Hallam är bäst i SHL. Det tycker i alla fall hans kollegor i båset som röstade under upptaktsträffen i Stockholm.

– Det är jättekul att höra att mina kollegor ser det som en utmaning att möta vårt lag. Jag måste ha skickliga gubbar på isen. Det är fortfarande verktygen i verktygslådan. Jag kan ju plocka upp dem men det är fortfarande de som gör arbetet, säger Sam Hallam till Kvällsposten.

Annons

37-årige Sam Hallam laddar just nu för sin femte säsong i klubben. Han nämns ibland som ett framtida namn som förbundskapten, men själv tror han att det kommer dröja.

– Om jag överlever mina två år som jag har kvar i Växjö, fortsätter med hockey och den frågan skulle komma, ja då ser jag inte mig mogen för ett sådant jobb innan jag fyller 50 år, säger Sam Hallam till Kvällsposten.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons