Annons

Hallams skuldkänslor till Växjö Lakers

Publicerad 6 februari 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Trots att han bara är 38 år gammal har han lett sitt Växjö Lakers till SM-guld, serieseger, en historisk CHL-final och nämns som en framtida förbundskapten i Tre Kronor. Men Sam Hallam är inte nöjd än. Inför den här säsongen skrev han ett nytt femårskontrakt med Växjö Lakers och i en intervju med SVT Sport säger Växjös tränare att han vill vinna nya titlar.

– Min drivkraft när jag skrev ett långt, nytt avtal med Växjö var att vinna flera gånger på en och samma plats. Det är det som driver mig och som gör att jag känner att jag har något att betala tillbaka till Växjö, som ger mig den här möjligheten. De är beredd att tro att jag kan hålla lågan brinnande under så lång tid. Det är halv skuldkänsla jag går runt och bär, att jag måste betala tillbaka det förtroendet jag får, säger Hallam i intervju med SVT Sport.

Han är tacksam att Växjö Lakers tog in honom i klubben, trodde på honom och gett honom fantastiska förutsättningar att jobba med.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons