Annons

Han är Taifs första nyförvärv

Publicerad 18 mars 2016

Taif har gjort klart med vårens första nyförvärv. Det är ännu en återvändare. Oskar Carlsson är tillbaka i klubben efter fyra år i Vimmerby och BIK Karlskoga. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– En duktig defensiv högerskytt som har stora möjligheter att även utveckla sin offensiv. Jag ser Oskar som en relativt allround back, säger Taifs klubb- och sportchef Tomas Bergstrand till Smålandsposten.

Annons

Oskar Carlsson spelade sina juniorår i Taif och känner därför stora delar av dagens trupp.

– Det känns jättebra tycker jag. Jag har haft två jättebra år i Karlskoga och jag har fått etablera mig. Det har gått skitbra. Tjejen är från Tingsryd och vi ska ha barn i juni. Det känns skönt att komma ner igen, säger Oskar Carlsson till vxonews.se.

Vad säger du om säsongen de gjort?

– Det är helt fantastiskt vilken säsong de gjort. De har många egna produkter som har gått hockeygymnasiet. Det visar mycket vad lagsammanhållning kan göra. Alla krigar som om det vore sista matchen i livet. Det känns som att Taif har något bra på gång och som att de bygger en stomme. Det kan bli riktigt bra på sikt.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons