Annons

Han är tillbaka i Lakers

Publicerad 19 november 2016
Foto: Johan Christensen

Lördag och dags för en ny match för Växjö Lakers. I kväll, med start klockan 18.30 ställs Lakers mot Skellefteå i Vida Arena.

Till torsdagens match mot Malmö bytte Geoff Platt och Adam Brodecki kedjor med varandra. Sam Hallam fortsätter matcha på det sättet. Till dagens match är målvakten Joakim Eriksson tillbaka efter skada.

Annons

På backsidan är paren detsamma som de senaste matcherna. Där ser vi Philip Holm/Calle Rosén, Eric Martinsson/Cory Murphy och Arvid Lundberg/Oliver Bohm. Linus Högberg är sjundeback.

Växjö Lakers ställer upp med följande kedjor: Tuomas Kiiskinen/Robert Rosén/Olli Palola, Geoff Platt/Joakim Hillding/Ville Leino, Adam Brodecki/Linus Fröberg/Dennis Everberg samt Liam Reddox/Erik Josefsson/Josh Hennessy. Extraforward är Pontus Netterberg.

Teemu Laakso saknas fortfarande på grund av skador.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons